Балтійські мотиви Стокгольм, Вільнюс, Таллінн і Рига! 

3 екскурсії у вартості тура

Стокгольм, Вільнюс, Таллінн
Дві ночі на лайнері  

Львів - Вільнюс - Таллінн - Стокгольм - Рига - Юрмала - Львів

6  днів


Мінімальна вартість туру

Дата тура

Цена

288€


Вартість туру на найближчу дату

Дата тура

21.04.24

Цена

300 €

  • День 1
  • Львів - Варшава

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.

Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)

Переїзд по Україні, перетин кордонів.

При бажанні групи і наявності часу.

Варшава – місто королів (Дорослий: 18€ / Діти: 16€)

Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 

Ночівля.

  • День 2
  • Вільнюс
  • Таллінн

Сніданок.

Екскурсія Побачення з Вільнюсом! (входить у вартість туру)

Костел Св. Анни - шедевр готики, костел Св. Петра і Павла - перлина бароко, Кафедральний собор - приклад класицизму, знаменита Гостра Брама, ворота каплиці Аушрос Вартай (XVI століття), замкова вежа Гедемінаса, монастирі кармелітів і місіонерів, палаци Огінських і Радзивіллів викликають захоплення своєю красою і неповторністю. Надають місту аромат середньовічної давнини маленькі старовинні будиночки, чарівні затишні вулички, приємні ресторанчики і романтичні набережні, звідки відкриваються чудові панорами міста.

Середньовічний казковий замок – Тракай (Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)

Примітне і унікальне місто з чотирма озерами і безліччю острівців, які ваблять своєю красою. А між ними височить гордість міста і Литви, знаменитий середньовічний Тракайський замок! Єдиний замок на воді у всій Східній Європі, розкішні зали якого прикрашають вітражі і фрески, а місцевий музей гордо зберігає пам'ять про історію країни.

Переїзд в Таллінн.

Можливість відвідати пивоварню Beer House, часниковий ресторан, ресторани з середньовічною кухнею Peppersack, Kuldse Notsu Körts, "Old Hansa" (оплата по меню).

Ночівля.

  • День 3
  • Таллінн

Сніданок.

Екскурсія Лицар Балтійського моря – Таллінн (входить у вартість туру)

Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Старе Місто – зачаровує середньовіччям, приваблює вузькими готичними будинками, флюгерами на них, черепичними дахами, і фортечною стіною з розсипом веж. Старе Місто Таллінна збереглось дуже добре і є пам'яткою старовини ЮНЕСКО. Старе місто ділиться на дві частини: Нижнє Місто, яке називають "будинком воску і льону" і Верхнє Місто – місто-лицар.

Вільний час. Для бажаючих

Більше про Таллінн (Дорослий: 26€ / Діти: 16€)

Під час екскурсії ми проїдемо поряд з цікавими районами міста: кварталом – Ротерманн, діловим районом міста, побачимо дерев'яну архітектуру Таллінна XIX – початку XX століть. Прогуляємося по парку Кадріорг, з чудовим бароковим палацом, побачимо діючу резиденцію Президента, відвідаємо знамените Співоче поле. Ще вас чекає прекрасний вид на затоку зі сходів дворянської садиби, де знімався фільм "Собака Баскервілів", далі походіть по руїнах середньовічного монастиря св.Брігітти. Проїдемо колишнє олімпійське селище, адже в Таллінні проходила вітрильна олімпійська регатта, зупинка біля пам'ятника затонулого в кінці 19 століття броненосцю Русалка.

Таємниці міської Ратуші (Дорослий: 18€ / Діти: 10€ + вх. квиток)

Талліннська ратуша - єдина збережена середньовічна ратуша в Північній Європі. Старенька-ратуша, розташована в серці Старого міста, гідно відзначила своє 600-річчя і отримала нагороду Культурної спадщини Європейського Союзу. Перед нами розкриється багато таємниць .... Хто і як керував старовинним містом, чим торгувало місто, як і за якими законами жили люди в старовину.

Дегустація лікерів Таллінна (Дорослий: 26€ / Діти: 18€)

На екскурсії ми дізнаємося, як багато в Таллінні пов'язано з виготовленням різних звеселяючих і міцних напоїв! Як і де варили і пили пиво городяни, як виробляли горілку барони, і як, вже в минулому столітті з'явилися відомі всім естонські лікери. Лікер Старий Таллінн - Vana Tallinn. Їдеш в Таллінн? - привези пляшечку лікеру Старий Таллінн. Солодкий і міцний естонський лікер завоював загальну популярність і залишається одним із символів Естонії. Лікер Півень на пеньку - Kannu Kukk. Найстаріший і найбільш елітний естонський лікер, з'явившись більше 70 років тому, втіливши в собі старовинні традиції приготування лікерів. Лікер Вежа Кію - Kiiu Torn. Лікер проводиться з натуральних компонентів та має дивовижно приємний смак, що нам і належить оцінити.

Відплиття в Стокгольм на поромі

А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами.

Ночівля на поромі.

  • День 4
  • Стокгольм

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).

Прибуття до Стокгольму.

Екскурсія Серце Стокгольма – старе місто Gamla Stan (входить у вартість туру)

Звідки виникла назва "Старе місто"? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивовижних фактів

Вільний час. Для бажаючих

Місто на воді - Стокгольм (Дорослий: 30€ / Діти: 26€)

Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера та Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргорден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.

Історії Стокгольмського Метро (Дорослий: 30€ / Діти: 26€)

Для того, щоб описати метро Стокгольма, слів завжди буде замало. Його потрібно побачити на власні очі! Разом ми пройдемо по найцікавіших і найкрасивіших станціях, зануримося в таємничу атмосферу, гід розповість їх історію і покаже цікаві деталі. Метро Стокгольма – Tunnelbana – по праву вважається однією з головних визначних пам'яток міста. Красиво, незвично, дивно, заплутано, загадково. Кожна лінія оформлена по-своєму. Тут зустрічаються казкові гроти, грецькі скульптури, надсучасні відео-інсталяції, поп-арт і багато іншого.

Стокгольмська Ратуша (Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)

Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.

Таємний Фрегат Vasa (Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)

Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель XVII століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.

Відплиття порому з Стокгольму. Ночівля на поромі.

  • День 5
  • Рига
  • Юрмала

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).

Прибуття в Таллінн. Переїзд в Ригу.

Для бажаючих екскурсія -

Душевна Рига (Дорослий: 18€ / Діти: 13€)

Найдушевніші розповіді про столицю Латвії. Рига – місто стародавнє йому більше 800 років. Район спікера, Центральний ринок – найбільший критий ринок в Європі! Мости Риги і район Пардаугава. Стиль Модерн – вулиці в стилі модерн, які складаються з прекрасних фасадів будинків, Еспланада і Верманський сад.

Місто музикантів і квітів – Юрмала (Дорослий: 26€ / Діти: 21€)

Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали – спогади про минуле в стилі модерн... Ми прогуляємося по самим примітних місцях міста: пляж, концертний зал "Дзінтарі", парк Дзінтарі.

Таємниці мореплавців (Дорослий: 18€ / Діти: 13€ + вх. квиток)

Один з кращих музеїв міста - історії Риги і мореплавства. Свій початок музей бере з приватної колекції лікаря Ніколауса фон Химзеля. Тут ми побачимо древні човни, прикраси і знаряддя праці, знайдені під час розкопок, численні карти і зображення Риги, статую Великого Крістапа, меч ката, дивовижний макет башти Святого Петра. Цікава Срібна колекція музею.

Романтичні історії Риги (Дорослий: 18€ / Діти: 13€)

На вуличках, які струмочками стікаються до Ратушній площі, лунає скрип колеса, іржання коней і вигуки торговців. Ми побачимо: богиню Долі, Будинок "замурованих", балкон Джульєтти у Глухого провулка, вуха царя Мідаса, маски церкви Святого Іоанна. Ми почуємо легенди про відьму-сороку, "ожівшем" шведському дерев'яному солдатику, відданого кохання, «страшний сон» ризького ката, пихатої Доротеї, ввічливому старця і примару лицаря.

Ночівля.

  • День 6
  • Каунас - Львів

Сніданок.

При бажанні групи і наявності часу.

Одна з екскурсій на вибір:

Друга столиця Литви - Каунас. (Дорослий: 18€ / Діти: 13€)

Каунас мирно розташувався біля річок Нямунаса і Неріс. Дуже древнє місто, друга столиця Литви. Знайомство з містом.  

Старовинний Люблін (Дорослий: 18€ / Діти: 13€)

Перше місто для знайомства - Люблін. Екскурсія по одному з відомих міст Польщі. Міста, як і люди, часто крім імен офіційних мають прізвиська. Жартівливі або поважні, вони ніби відображають тепле ставлення сусідів до цих краях. Мабуть, саме так ставляться до Любліна, який частенько величають «Малим Краковом» або «Козячим градом». Це чудове місто так само гарне і самобутнє, як і Краків, а ось «Козячим градом» Люблін називають через зображеного на його гербі білого козла, що збирається поласувати виноградною лозою. Серце Любліна Старе Місто з його багатовіковими кам'яницями, вузенькими вуличками, архітектурними пам'ятками: Краківська брама, Домініканський монастир, Кафедральний собор з ризницею та скарбницею, Старий театр, який є одним з найцінніших і цікавих в Європі.  

Виїзд в Україну.

Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!

Квітень '24Травень' 24Червень' 24Липень' 24Серпень' 24Вересень' 24Жовтень' 24
211402, 3007111520

Для отримання актуальних дат та вартості туру зателефонуйте нам:
(050) 844-66-39
(063) 031-64-60
або направте запит:

Вартість туру включає

• проїзд автобусом туркласу
• проживанння в готелі з сніданком
• екскурсії згідно програми
• супровід керівником групи

проїзд в 4–х місцевій каюті економ - класу (спальне місце) без вікна на нижній палубі, без сніданку
на поромах Таллінн - Стокгольм - Таллінн 
в каютах: душ, туалет. Послуга по підселенню лише в жіночі чи чоловічі каюти не надається

Додатково cплачується

• Турпакет (на выбранную сумму, можно посетить дополнительные экскурсии и программы во время тура). Минимальный Турпакет является обязательным. Исключением являются определенные туры по Болгарии.


16 € • вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• доплата за одномісне розміщення;
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч;


• индивидуальная страховка (при личной подаче)
• рекомендованные программы


С 11.06.2017 года начал действовать безвизовый режим. Для поездки в 34 европейские страны Гражданам Украины следует иметь только биометрический паспорт - виза не нужна.
Для тех, у кого паспорта НЕ биометрические или нужна виза:
Визовая поддержка (при необходимости открывать визу) - 10€
консульский сбор – 35€ (кроме категорий граждан освобожденных от оплаты – пенсионеры, дети до 18 лет… согласно договора об упрощение визового режима)
услуги Визового Центра – 25€
В случае отказа Консульский сбор и Визовый центр НЕ возвращаются.



Важливо:
• Змінювати дату туру, чи навіть сам тур, можна в будь-який зручний час (навіть за день до туру).
• У випадку переносу туру, з ініціативи туриста – згідно актуальних цін на сайті (можуть бути доплати).
• У випадку переносу туру, з ініціативи компанії – пропонується частина турів зовсім без доплат та частина з мінімальною доплатою, меншою ніж ціни на сайті.
• У випадку ануляції замовлення, повернення коштів 1-3 дні.
• Посадкові місця в автобусі будуть зазначені в інфолисті (за три дні до виїзду) бажані місця варто обрати заздалегідь з послугою "Вибір місця".
• Туристи, що здійснюють поїздку по одному можуть бути розміщені в 2 або 3 місних номерах або можна замовити одномісне розміщення за додаткову оплату.
• Міста відмічені в маршруті * здійснюються за додаткову плату при наявності часу і достатньої кількості бажаючих.
• У разі скасування оплаченої екскурсії, оператор здійснює заміну з числа тих, що запропоновані в турі.
• Додаткові екскурсії організовуються при наявності часу і достатньої кількості бажаючих.

• Турист несе повну матеріальну відповідальність за втрату та/або пошкодження аудіотехніки (радіогіда) наданої перед та/або в ході туру. У разі втрати/пошкодження аудіотехніки (радіогіда) турист відшкодовує його вартість у розмірі 60€.

Діти

За всіма регулярними автобусними турами.
• Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
• Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).

Бонусы

10% скидка на Турпакет, оплаченный до выезда.

Приобретая "Турпакет", Вы сможете выбрать конкретные экскурсии в ходе тура.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ ТА РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залищає за собю право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.