Швейцарська інтрига  Австрія, Італія та Доломітові Альпи

5 екскурсій у вартості тура

Львів - Краків -Зальцбург- Гальштат- Берн- Бернский оберланд- Цюріх- Люцерн - Доломитові Альпи- Грац-Львів

6  днів


Мінімальна вартість туру

Дата тура

Цена

318€


Вартість туру на найближчу дату

Дата тура

05.04.24

Цена

323 €

  • День 1
  • Львів
  • Краків

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.

Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)

При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків.

Екскурсія Королівський шлях (входить у вартість туру)

Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.

Пива багато не буває (Дорослий: 30€ / Діти: 26€)

У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!

Казімеж – особлива атмосфера (Дорослий: 18€ / Діти: 10€)

Казімеж – цікавий район в Кракові зі своєю особливою атмосферою.  Століттями район виконував торгову функцію, трохи пізніше став популярним місцем серед богеми і студентів. 

Переїзд на нічліг. Ночівля.

  • День 2
  • Зальцбург
  • Гальштат

Сніданок.

Переїзд в Австрію.

Екскурсія Зальцбург – звуки музики (входить у вартість туру)

Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто де народився Моцарт ... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі.

Для охочих:

Озерний рай – долина Зальцкамергут (Дорослий: 46€ / Діти: 36€)

Регіон з первісною природою, місто круглорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз... А в прозорій воді озера – відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...

Фортеця Хоензальцбург (Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)

Пропонуємо піднятися на найдавнішу пам'ятку Зальцбурга і яскравий приклад середньовічної архітектури - фортецю Хоензальцбург. Це один з найкрасивіших і добре збережених замків, розташованих в центрі Європи, який був зведений ще в 1077 році.

Переїзд на нічліг. Ночівля.

  • День 3
  • Ліхтенштейн
  • Цюрих
  • Люцерн
  • Рейнський водоспад

Сніданок.

При бажанні групи.

Князівство Ліхтенштейн (Дорослий: 18€ / Діти: 18€)

Карликове, іграшкове, мініатюрне це все про Князівство Ліхтенштейн. 160 квадратних кілометрів - це вся площа Князівства. Вадуц - серце крихітної гірської країни - являє собою велике міжнародне село. Ми помилуємося Середньовічним князівським замком, панівним над Вадуцом, резиденцією правлячого Князя, деякі частини якого побудовані ще в 12 столітті.

Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.

Екскурсія Пишність Швейцарії - Цюріх (входить у вартість туру)

Нас чекає чарівне старе місто, вузькі горбисті алеї, будинки 16 і 17 століть, старовинні ратуші і дворики, найдорожча вулиця Швейцарії - Банхофштрассе, церква Святого Петра, Гроссмюнстер, Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала і фонтани ... фонтани, яких у місті налічується понад 1000 !!! 

Вільний час. Є можливість відвідати на вибір:

Люцерн - серце Швейцарії (Дорослий: 38€ / Діти: 30€)

Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто ...

Чудо природи - Рейнський водоспад (Дорослий: 38€ / Діти: 30€)

Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води ... яскраве сонце ... дивовижна веселка ...

Ночівля.

  • День 4
  • Базель
  • Берн
  • Мілан

Сніданок.

Одна з екскурсій на вибір:

Базель – місто на кордоні трьох держав (Дорослий: 30€ / Діти: 26€)

Базель – третє за величиною місто Швейцарії. Ми полюбуємося прекрасною набережною Рейну, отримаємо задоволення від фонтанів і пройдемо по Старому місту.

Перлини Швейцарії : Берн та Інтерлакен (Дорослий: 46€ / Діти: 36€)

Прекрасні парки, чудовий Бернський собор, Вартова вежа з астрономічним годинником, де в кінці кожної години можна побачити маленьку виставу, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді – почесні жителі міста, символом якого вони є, а чудовий шоколад «Таблерон» підсолодить наше перебування тут. А далі - та сама глянсова, неправдоподібно гарна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко - Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Тут зібрані всі дари природи: кришталево чисті струмки, бурхливі водоспади, сині озера, свіже гірське повітря ... незабутні пейзажі ... Мендельсон сказав: «Хто не бачив ландшафту Інтерлакен, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі ».

Переїзд в Італію.

Екскурсія Мілан – столиця моди (входить у вартість туру)

Мілан – мрія багатьох модниць, місто-бутік, звідки неможливо поїхати без покупки. Мілан поєднує в собі середньовічні пам'ятники і ультрасучасні квартали.

Ночівля.

  • День 5
  • Больцано
  • Альпійські озера

Сніданок.

Екскурсія Больцано — місто контрастів (входить у вартість туру)

Столиця автономної провінції Південний Тіроль, - процвітаюче і одне з найкрасивіших міст в альпійському регіоні. Тут «зустрілися, закохалися і живуть» разом німецька та італійська культури, лаконічно доповнюючи одна одну, через суворі традиції тірольсько-німецьких предків і середземноморської душі найкреативнішої нації світу - італійців. Чи так це? Відповідь на це питання ви знайдете на оглядовій екскурсії, яка порадує вас, здивує і залишиться надовго у вашій пам'яті. 

Вільний час.

Альпійська казка (Дорослий: 41€ / Діти: 38€)

Озеро Браєс розташоване практично на кордоні з Австрією на висоті майже 1,5 км над рівнем моря. Ця місцевість така мальовнича, що здається, ніби потрапив у казку, а відпочивати тут добре в будь-яку пору року. У теплі місяці можна досхочу дихати кришталево чистим повітрям, гуляти туристичними стежками, купатися в прохолодній воді, орендувати човен і милуватися смарагдовими водами, а взимку - насолоджуватися гірськолижними трасами. Недарма сюди з'їжджаються тисячі туристів з усього світу.

Озеро Мізуріна це друга перлина Доломітових Альп, розташоване в регіоні Венето. Біля озера розкинулося однойменне село і курорт. Пейзажі, що оточують його просто вражають своєю красою, а цілюще повітря давно лікує людей із захворюваннями дихальних органів. Якщо Ви шукайте усамітнення, спокою і романтики, то Мізуріна це дуже вдале для цього місце.

Переїзд на нічліг. Ночівля.

  • День 6
  • Грац
  • Відень
  • Львів

Сніданок.

Одна з екскурсій на вибір:

Грац – таємна любов Австрії (Дорослий: 21€ / Діти: 18€)

Багатовікова історія... адже Грац - колись блискуча резиденція Габсбургів... Ренесансні дворики, затишні середньовічні вулички, прекрасна панорама з замкової гори Шлоссберг і звичайно ж - Символ міста - годинникова башта з оригінальним годинниковим механізмом. Саме тут багато жителів міста вперше поцілувались.

Віденський вальс (Дорослий: 18€ / Діти: 13€)

Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величне місто зачаровує шармом і витонченістю.

Кавовий Відень (Дорослий: 18€ / Діти: 13€)

Свій розквіт віденські кав'ярні пережили в 19 столітті. У віденських кафе спілкувалися, читали газети, грали в доміно, писали листи, закохувалися і розходилися. Звичайно, у Відні є кафе зі світовим ім'ям. Наприклад, Захер, є містечко, де готують чудове печиво і макаруни, ми покажемо кондитерську, де найсмачніші шоколадні цукерки. Тут праліне з нугою, кокосом, шампанським, мигдалем і марципаном роблю вручну. Цукерки, як ювелірні вироби, продаються в шкатулочках. Солодке життя – воно прекрасне .... (напої та солодке оплачується самостійно).

Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.

Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!

Квітень '24Травень' 24Червень' 24Липень' 24Серпень' 24Вересень' 24Жовтень' 24
05, 07, 09, 12, 13, 14, 18, 20, 23, 25, 2904, 05, 07, 09, 14, 24, 25, 29, 3001, 06, 09, 11, 13, 21, 23, 2602, 03, 13, 14, 16, 19, 26, 2807, 11, 13, 16, 20, 23, 25, 2704, 06, 14, 17, 22, 26, 2709, 12, 16, 20, 22, 26, 27

Для отримання актуальних дат та вартості туру зателефонуйте нам:
(050) 844-66-39
(063) 031-64-60
або направте запит:

Вартість туру включає

• проїзд автобусом туркласу
• проживанння в готелі з сніданком
• екскурсії згідно програми
• супровід керівником групи

Додатково cплачується

• Турпакет (на выбранную сумму, можно посетить дополнительные экскурсии и программы во время тура). Минимальный Турпакет является обязательным. Исключением являются определенные туры по Болгарии.


16 € • вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• доплата за одномісне розміщення;
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч;


• индивидуальная страховка (при личной подаче)
• рекомендованные программы


С 11.06.2017 года начал действовать безвизовый режим. Для поездки в 34 европейские страны Гражданам Украины следует иметь только биометрический паспорт - виза не нужна.
Для тех, у кого паспорта НЕ биометрические или нужна виза:
Визовая поддержка (при необходимости открывать визу) - 10€
консульский сбор – 35€ (кроме категорий граждан освобожденных от оплаты – пенсионеры, дети до 18 лет… согласно договора об упрощение визового режима)
услуги Визового Центра – 25€
В случае отказа Консульский сбор и Визовый центр НЕ возвращаются.


city tax (міський податок)


Важливо:
• Змінювати дату туру, чи навіть сам тур, можна в будь-який зручний час (навіть за день до туру).
• У випадку переносу туру, з ініціативи туриста – згідно актуальних цін на сайті (можуть бути доплати).
• У випадку переносу туру, з ініціативи компанії – пропонується частина турів зовсім без доплат та частина з мінімальною доплатою, меншою ніж ціни на сайті.
• У випадку ануляції замовлення, повернення коштів 1-3 дні.
• Посадкові місця в автобусі будуть зазначені в інфолисті (за три дні до виїзду) бажані місця варто обрати заздалегідь з послугою "Вибір місця".
• Туристи, що здійснюють поїздку по одному можуть бути розміщені в 2 або 3 місних номерах або можна замовити одномісне розміщення за додаткову оплату.
• Міста відмічені в маршруті * здійснюються за додаткову плату при наявності часу і достатньої кількості бажаючих.
• У разі скасування оплаченої екскурсії, оператор здійснює заміну з числа тих, що запропоновані в турі.
• Додаткові екскурсії організовуються при наявності часу і достатньої кількості бажаючих.

• Турист несе повну матеріальну відповідальність за втрату та/або пошкодження аудіотехніки (радіогіда) наданої перед та/або в ході туру. У разі втрати/пошкодження аудіотехніки (радіогіда) турист відшкодовує його вартість у розмірі 60€.

Діти

За всіма регулярними автобусними турами.
• Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
• Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).

Бонусы

10% скидка на Турпакет, оплаченный до выезда.

Приобретая "Турпакет", Вы сможете выбрать конкретные экскурсии в ходе тура.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ ТА РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залищає за собю право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.